Bøker

Regine Normanns bøker

[divider style=»striped»]

[dropcap]S[/dropcap]tiftelsen Regine Normann jobber for å få til reutgivelser og for å spre Regine Normanns forfatterskap på best mulig måte. Vi har utarbeidet fem utgivelser, med både sagn, eventyr og romaner. Utgivelsen med sagn rikt illustrert av Kåre Espolin-Johnson, og de historiske romanene er rikt fotografisk illustrert. Alle våre bøker er praktutgivelser med stive permer. Ta kontakt hvis du ønsker å kjøpe disse. Du kan også lese mange av bøkene online hos Nasjonalbiblioteket her.

De fleste av Regine Normanns bøker er også tilgjengelige i vanlige nettbokhandler (f.eks Adlibris og bookshop.org) som pocketutgaver. De fleste av bøkene er også tilgjengelig på engelsk, og kan kjøpes på bl.a Amazon. Disse er oversatt av prof. John Weinstock. En samling av Regines eventyr er også tilgjengelig på tysk, i oversettelse av Dörte Giebel, under tittelen «Märchen aus dem Land der Mitternachtssone» – denne er også tilgjengelig på Amazon.

Under følger info om de viktigste bøkene til Regine som stiftelsen har gitt ut, og alle disse bøkene kan kjøpes fra oss i stiftelsen.

[divider style=»striped»]

[portfolio category=»5″ title=»Regine Normann – Utgitte bøker og lydbøker» columns=»3″ orderby=»title»]

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *